Testimonials

“Er is een soort realiteitszin in me gekomen, waarin ik afscheid genomen heb van verlangens die telkens op weerstand stuiten…dat geeft rust en ruimte. Ik kan me nu meer verplaatsen in mijn kind, en daardoor beter reageren. Dat maakt het veel leuker! Veel Dank!”

-Emma, moeder van 6-jarige dochter

“De opstelling was heel waardevol en bijzonder om te beleven. en heel prettig met jou als coach aan mijn zijde.”

– Saar

“Het gaat goed met mij. Ik merk dat dat het me enorm helpt om terug te gaan naar het gevoel en de plek waar ik me vrij voel. Ik merk dat ik makkelijker bij mijn moeder kan laten wat van haar is . Ik voel minder druk om te zorgen en dat is heel fijn! Ik merk dat dit mijn moeder op haar beurt dan weer meer ruimte geeft om meer zorgzaam te kunnen zijn voor mij. Heel bijzonder!
De opstelling was heel waardevol en bijzonder om te beleven. en heel prettig met jou als coach aan mijn zijde.”

“Ik heb echt wat gehad aan ons gesprek gisteren.”

-Arend

“Dank je voor vanochtend, het was bijzonder fijn.”

-Rachel

Het verbonden kind icoon

“Els hielp me met ‘ontvlechten’ zoals ze dat noemde. Dat voelde ook echt zo. Alsof alles wat in een knoop had gezeten losjes ging vallen en ruimte kreeg.”

– Leonie met zoontje van 7 jaar

“Ik belde Els want mijn kind was steeds zo ongelooflijk snel boos. En ik hou helemaal niet van ruzie maken, maar soms ontplofte ik ook. En dan voelde ik me weer schuldig.
\We hebben toen met een opstelling gekeken waarom dat was. Hij voelde dus gewoon aan mij dat ik eigenlijk heel boos was op mijn ouders! Hun scheiding was toen ik net zo oud was als hij nu. Het voelde voor mij toen dat ik voor mijn moeder moest zorgen. Er was geen ruimte voor mijn eigen gevoelens.
Els hielp me met ‘ontvlechten’ zoals ze dat noemde. Dat voelde ook echt zo. Alsof alles wat in een knoop had gezeten losjes ging vallen en ruimte kreeg.
En zo gek, ik vertelde er niets over aan mijn zoon, maar toch werd het snel gemakkelijker tussen ons! Dat is zo relaxt. Als hij nu boos is, kan ik zelf rustig blijven.”

“Toen merkte ik dat hij op zijn eigen benen was gaan staan. Alsof ik heel helder en duidelijk in mijn moeder rol sta nu en vertrouwen heb. Dat is echt nieuw. Hij kan weer kind zijn. Ik hoef hem niet steeds weer op zijn plek te zetten. Super!”

– Joyce, moeder van 11 jarige zoon

“Door jouw ene hypnose-behandeling ben ik een metamorfose ondergaan, iets anders kan ik het niet noemen. Een innerlijke metamorfose dan wel te verstaan hè!”

– Lotte, pleegmoeder van jongen van 14

“En het allergekste is, is dat ik gewoon niet meer weet wàt nou eigenlijk het probleem was. Ik kan het me niet meer herinneren, net zoals jij ook aangaf dat ik dat niet meer zou weten, op het einde van de sessie. En dan jouw menszijn in combinatie met jouw professionaliteit. Jouw enthousiasme, jouw liefdevolle aandacht met die heerlijke vrolijke humor, maakte dat ik geen enkele moeite had om over mijn skepsis/reserves t.a.v. een hypnose-behandeling heen te stappen.”

“Ik ben je heel dankbaar voor hoe je hebt geholpen. Bij elke sessie is er echt iets gebeurd en veranderd. Heel bijzonder. Natuurlijk blijft het opvoeden soms lastig, maar ik heb het gevoel dat ik er sterker in sta, en hopelijk mijn eigen thema’s niet meegeef aan onze kinderen. Ik wens dit iedereen toe.”

– Krijn, vader van een 3- en een 6 jarige dochter

“Deze ingesproken visualisatie is fijn. Ik heb ‘m nu een aantal keren gedaan. Je stem werkt hier ook heel goed. Dit is een goede manier om even te pauzeren en te luisteren om ‘erbij’ te blijven. Dingen die we hebben besproken en gedaan om daar even naartoe terug te gaan. Want het gevaar zit ‘m in het dagelijkse. Doorgaan en voordat je het weet is de intentie overschaduwd door de realiteit. Dank je!”

– Margriet, moeder van 13 en 16 jarige zonen

Het verbonden kind icoon

“Heel fijn, je app. Pieter vond hem ook heel fijn. We zijn er echt mee aan de slag gegaan. Durf nu ook heel goed Beatrice allemaal dingen te laten doen waardoor als ik er ben er echt alleen met de kinderen bezig ben. Hij is al veel ontspannener.”

– Maartje, moeder van 7 jarig zoontje, en twee dochters van 2 en 0 jaar.