Mijn Werkwijze

In het gedrag van je kind kan je je eigen thema’s herkennen. Hij spiegelt onbewust wat er in jou speelt. Daarom is jouw verhaal over jouw kind een prachtige richtingaanwijzer.

Intake

We beginnen met een gratis telefonische intake van 15 minuten om te kijken of je bij mij aan het goede adres bent. Per mail prikken we een datum en tijd voor dit gesprek. Dan zitten we er allebei rustig voor.

Heb je een goed gevoel over de intake, en wil je met mij verder, dan maken we een afspraak voor het 1ste gesprek.

Mijn werkwijze

“Mijn aanpak gaat ervan uit dat een sterk en liefdevol mens bent, maar dat dit niet altijd geleefd kan worden door je eigen belemmerende overtuigingen. En die kan je veranderen! Je kind zal je daar dankbaar voor zijn!

=

1ste gesprek

In dit gesprek zoeken we uit waar je tegenaan loopt in de relatie met je kind. Wat is de reden dat je niet adequaat ​reageert op je kind? Waarom je jouw kind op dat moment niet zien als ‘een kind dat nog moet leren’.

Jouw verhaal over jouw kind gaat vaak over jezelf (je innerlijke kind). En het innerlijk kind voelt zoals jij je eigen kind beschrijft. Zo leren we snel waarom jouw kind jou zo kan raken. Dat inzicht geeft al de eerste verlichting in jullie relatie.

Daarnaast kijken we ook wat je in op dagelijkse omgangsvormen eventueel kan veranderen. Ik doe dit vanuit mijn visie dat elk kind voortdurend bezig is met zich te verbinden. (met zichzelf, met de ander, met de wereld om hem heen).

=

2de gesprek

In het tweede gesprek onderzoeken we jouw innerlijke kind. Hiervoor gebruik ik meestal een vorm van een opvoedopstelling, of een opstelling van het verlangen. Mogelijk aangevuld met methoden als EFT en hypnose. Altijd eerst in overleg met jou.

=

3de gesprek

In het volgende gesprek of gesprekken kijken we naar eventuele belemmerende overtuigingen die je nog hebt of de factoren die jullie relatie nog in de weg staan zoals bv en traumatische zwangerschap of bevalling. Ook bespreken we hoe je de verkregen inzichten implementeert in je dagelijkse omgang met je kind.

Want het is natuurlijk wel even wennen dat je ineens geen behoefte meer voelt om in je oude valkuilen te stappen!

Wat dan wel? Dan komt, wat ik noem, de knipoog- opvoeding weer in beeld. Want hoe mooi is het wanneer een knipoog weer voldoende is!

N

Je hebt vooraf een gratis 15 minuten gesprek om te kijken of je bij mij aan het goede adres bent.

N

We kunnen het eerste gesprek buiten wandelend of zittend in mijn werkruimte doen. Precies wat voor jou makkelijk en fijn aanvoelt!

N

Je hoeft je niet voor te bereiden. Gewoon komen.

N

Deze manier van werken valt niet onder reguliere zorg of verzekering.

N

Per mail prikken we een datum voor het eerste 15 minuten gesprekje. Dan zitten we er allebei even rustig voor.

N

Per gesprek moet je zo'n 1 á 1,5 uur uittrekken.

N

Je kan voor de deur parkeren of 12 minuten van af het station komen lopen.

e-book Els Brakman

Gratis E-Book

Weer rust in huis.
5 sleutels die je handvatten geven om het contact met je kind goed te houden.

Krijg de gratis checklist

15 minuten gratis bellen

15 minuten gratis bellen

Telefonisch advies over een concrete vraag zoals het konijn van je kind ligt ineens dood. Wat kan je het best doen?

Contact

Nieuwsbrief icon

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief met handige tips en krijg mijn checklist kosteloos.